Uutisia ja tarinoita Seuratalolta

Jos sinulta löytyy vanha kuva Seuratalolta ja siihen liittyvä tarina, julkaisemme sen mielellään !

Klikkaamalla otsikkoa saat koko tarinan näkyviin !

Kukkalaatikot

24.06.2021

Seuratalon edustaa piristettiin kukkalaatikoilla, jotka rakensi Pauli Kähäri. Kokemäen Rakennustarvike lahjoitti puutavarat sekä Prehtin puutarha ja Hankkija Huittinen kesäkukat ja perennat. Multa tuli Sorasetiltä. Laatikot öljytään vuoden kuluttua, sillä kestopuuta ei voida käsitellä heti.

Opaste

09.05.2021

Kauvatsan Seuratalo sai kyltin, jotta vierailijat löytävät helpommin perille. Varsinkin ulkopaikkakuntalaiset ovat sitä toivoneet. Meille kyläläisillehän rakennus on on tuttu ilman kylttiäkin. Kanniston nuoret miehet kaivoivat jalustan käsivoimin maahan.

Marraskuussa aloitettu yläkerran huoneiden remontti on loppusuoralla. Viime viikolla päästiin sisustamaan. Pienestä salista tuli juhlava ja oleskeluhuoneesta kotoisa. Pöytäpaikkoja löytyy salin puolella 13 hengelle ja lisäksi oleskelutilan puolella lähes 10 hengelle.

Seuratalon piharakennuksessa on ollut sauna. Vanhoista lauteista on säilynyt kuva. Olisi hauska tietää kuka oli viimeinen löylynheittäjä ja minä vuonna ?

Talkooporukka

29.01.2021

Vuodesta 2001 on torstai-iltaisin kokoontunut osaava talkooporukka seuratalolle. Kunnioittaen vanhaa rakennusta, siitä on pidetty huolta tunteja laskematta.