Uutisia ja tarinoita Seuratalolta

Jos sinulta löytyy vanha kuva Seuratalolta ja siihen liittyvä tarina, julkaisemme sen mielellään !

Klikkaamalla otsikkoa saat koko tarinan näkyviin !

Lahjoituksia

07.11.2023

Timo Äimänen lahjoitti yläkertaan hienon kaluston, jonka äärellä on mukava jutella tuttavien ja ystävien kanssa. Lisäksi Jp Knuutila lahjoitti portaiden yläpäähän kaksi nojatuolia myös oleskelua varten. Lahjoittajat ovat Seuratalolle todella tärkeitä, sillä heidän apu toiminnan pyörittämisessä on tärkeää.

Huittisten musiikkiopisto tulee esittämään konsertissa kaikille tuttuja kappaleita 4.12 klo 14. Konsertissa on laulua, viulun ja harmonikan soittoa. Väliajalla kahviosta saa ostaa suolaista ja makeaa. Kokemäen kaupunki ja Kauvatsan seurataloyhdistys ry on mukana konsertissa. Lipputuloista puolet ohjataan Kauvatsan nuorten hyväksi.

Kaupunginjohtaja Teemu Nieminen vieraili talkoissa, jotka pidetään torstai -iltana. Hän ei ollut käynyt aiemmin Seuratalolla, jonka hänelle esittelivät Tuula ja Pauli Kähäri. Kahvitauolla arvuuteltiin vanhaa esinettä, joka paljastui tupakan tekokoneeksi.

Kesällä 2021 siivosimme näyttämön alapuolista tilaa. Sieltä löytyi katkelma näytelmää, jonka Järvisen Heidi onnistui oikokirjoittamaan talteen. Missäkähän juhlissa tätä on esitetty ja minä vuonna ? Teemme tästä taulun Seuratalolle, jossa tekstin voi lukea kokonaisuudessaan.

Uskomattoman taidokasta työtä piharakennuksen saneeraajilta. Seuratalolla on periksiantamaton ja taitava talkooporukka. Apuvoimia on myös saatu kylältä tarvittaessa. Keväällä on hienoa saada varastotilat käyttöön. ( Kuva: Reijo Valin)

Aamupäivällä oli joulumyyjäiset ja illalla vietettiin joulujuhlaa. Joulupukki ja Riesa-Pelle hauskuuttivat lapsia. Marko Palin juonsi tilaisuuden. Lopuksi tanssittiin karaoken tahtiin. ( Kuvat: Tarja Mäkelä)

Saimme viettää ikimuistoisen illan hienon musiikin parissa. Talkooporukan lämmittäjille iso kiitos, sillä puita uuneissa poltettiin pariinkin otteeseen päivän aikana, kun pakkanen kiristyi 15 asteeseen.

Kokemäen sähkö on yksi Seuratalon tukijoista ja pitkäaikainen yhteistyökumppani toimittaessaan sähkön talolle. Iso talo tarvitsee vakaan ja toimivan sähköverkon, jotta tilaisuudet onnistuvat.

Ansioitunut laulaja tulee konsertoimaan Seuratalolle 4.12.2021 klo 18:00 alkaen. Konsertissa on kahvio avoinna sekä pihalla partiolaiset myyvät makkaraa. Myös paikalliset muusikot esiintyvät ja yhdessä on tarkoitus laulaa joitakin tuttuja lauluja. Konsertin järjestää Kauvatsan Seurataloyhdistys Ry.